19 Şubat 2010 Cuma

Bahar mı geldi ne?

Ne güzel bir hava var bugün. Şu an, yani sabahın 9'unda sıcaklık 10 derece civarında. Özlemişim güneşli sabahları. İnsanın ruhunu aydınlatıyor sanki... İçimde ışık hüzmeleri süzülüyor. Toz zerrecikleri havada uçuşacak içimde nerdeyse :) Havalar ısınsın, çiçekler açsın. Zerdali, kiraz, elma, erguvanlar, ıhlamurlar çiçek açsın... Burcu burcu koksun canım İstanbul.

Rumeli Hisarı'na gitmeyi istiyorum. Tepeden İstanbul'u ve Boğaz'ı seyre dalmak ne güzel olurdu şimdi. Gideyim bir ara, fotoğraf makinemi de yanıma alayım...

Dün akşam G.Saray'ın ve F.Bahçe'nin Uefa maçları vardı. F.Bahçe Fransa'nın Lille takımına 2-1 yenildi. G.Saray da İspanyol takımı Atletico Madrid'le 1-1 berabere kaldı. Cimbom'un golünü Keita attı. Her iki takım için iyi sonuç. Rövanşları haftaya perşembe günü İstanbul'da her iki maçın da. Yani İstanbul'da atacak Türkiye'nin futbol kalbi. İnşallah her iki takımımız da tur atlar. Her ikisi atlayamasa da tur atlayan Cimbom olsun :)

Bağlama kursu da tüm hız devam ediyor. En son Halil İbrahim şarkısını çalmaya çalışıyoruz. Tıngır mıngır, gelibolu, beyoğlu, tu faa, tuu fa... Olacak bir şeyler de bakalım nasıl olacak. Olmaz olmaz dememek lazım, olur mu olur :)

1 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Bu yazını okuyamamıştım bugün!Bu gün havalar dahada güzeldi.Havalar güzelleştikçe insanın kapalı yerlerde durası gelmiyor.İstanbul'un o güzel yerinden resimler çekersen mutlaka paylaş blogunda!futboldan anlamam ama bencede cimbom olsun.Babam galatasaraylıydı.Bağlamaya gelince olacak olacak.Ayrıca bloguma yaptığın ziyaret için teşekkür ederim
Güzel bir hafta sonu tatili seninle olsun...